הנה עוד מתכון טעים וקליל שלא מצריך הדלקת תנור בחום הזה.
חיתוכיות תפוחים וקינמון ללא אפיה. הן מבוססות על המיזלי הטבעי שלנו,
שמלא בטעמים מושלמים של קינמון ובננה עם שיבולת שועל מלאה וללא תוספת סוכר.
תהנו!
1. מניחים את רכיבי שכבת הבסיס במעבד מזון ומדליקים עד לקבלת תערובת דביקה
2. משטחים את תערובת הבסיס בתבנית קטנה מרופדת נייר אפיה
3. מערבבים את רכיבי תערובת התפוחים בקערה (אפשר לחמם מעט על הגז עד לריכוך) ומעבירים מעל שכבת הבסיס
4. מערבבים את רכיבי הקרם בקערה ומוזגים מעל התפוחים
5. מכניסים למקרר ל 10 דקות
6. חותכים לגודל הרצוי ומגישים!
השאירו פרטים וניצור עמכם קשר בהקדם!