חיתוכיות תפוחים וקינמון ללא אפיה

מאת נטע יצחקי

סוג מנה

זמן הכנה

רמת קושי

כמות סועדים

רמת כשרות

הנה עוד מתכון טעים וקליל שלא מצריך הדלקת תנור בחום הזה.
חיתוכיות תפוחים וקינמון ללא אפיה. הן מבוססות על המיזלי הטבעי שלנו,
שמלא בטעמים מושלמים של קינמון ובננה עם שיבולת שועל מלאה וללא תוספת סוכר.
תהנו!

מצרכים ל-5 סועדים

שכבת בסיס:

שכבת תפוחים וקינמון:

שכבת קרם וניל:

אופן ההכנה

1. מניחים את רכיבי שכבת הבסיס במעבד מזון ומדליקים עד לקבלת תערובת דביקה

2. משטחים את תערובת הבסיס בתבנית קטנה מרופדת נייר אפיה

3. מערבבים את רכיבי תערובת התפוחים בקערה (אפשר לחמם מעט על הגז עד לריכוך) ומעבירים מעל שכבת הבסיס

4. מערבבים את רכיבי הקרם בקערה ומוזגים מעל התפוחים

5. מכניסים למקרר ל 10 דקות

6. חותכים לגודל הרצוי ומגישים!

מצרכים שתוכלו לרכוש פה: